Kasza jaglana na mleku i masa owoców
Kaszę jaglaną (40 g) ugotowałam do miękkości na mleku sojowym (1 i 1/2 szklanki). Pod koniec gotowania, gdy już kasza mocno zgęstniała i wchłonęła prawie cały płyn dodałam wiórki kokosowe (3 łyżki), mielone siemię lniane (2 łyżeczki) i dokładnie wymieszałam. Podałam z czerwonym grejpfrutem (1), kiwi (2) i mandarynkami (2).
tak kolorowo i pozytywnie! do tego pysznie i zdrowo :)
OdpowiedzUsuńBardzo fajny pomysł na śniadanko! Już od samego patrzenia przybywa energii :)
OdpowiedzUsuńJak owocowo! Pyszne <3
OdpowiedzUsuńhttp://poranny-talerz.blogspot.com/
Kolorowo i egzotycznie :)
OdpowiedzUsuńJak ładnie obrałaś te cytrusy! *-*
OdpowiedzUsuńJak kolorowo! <3
OdpowiedzUsuńWygląda bardzo apetycznie! ;)
OdpowiedzUsuń