Kaszka manna z jagodowym musem
Kaszkę manną (50 g) ugotowałam na mleku sojowym (1 i 3/4 szklanki). Gdy już była gęsta połowę wyłożyłam do miseczki, na to wyłożyłam mus jagodowy (mały słoiczek ok. 100 g) a na to delikatnie pozostałą część kaszki. Odstawiłam do wystygnięcia.
Wygląda apetycznie ;)
OdpowiedzUsuńO jacie, aż jestem głodna! Wygląda cudownie <3
OdpowiedzUsuńpysznie nadziana, przemyciłaś trochę lata, gdy za oknem mróz ;)
OdpowiedzUsuńale narobiłaś mi apetytu na manną i to wypasioną!
OdpowiedzUsuńBoskie śniadanie!
OdpowiedzUsuńten mus <3 zapraszqm! http://iluminatium-mundi.blogspot.com/
OdpowiedzUsuńWygląda wspaniale !! :) Nie pamiętam kiedy ostatni raz jadłam kaszę mannę i aż mnie naszło na takie coś, mimo że przed chwilą skończyłam jeść jaglankę :P
OdpowiedzUsuń