~58. Nadziana kaszka manna

Kaszka manna z jagodowym musem

Kaszkę manną (50 g) ugotowałam na mleku sojowym (1 i 3/4 szklanki). Gdy już była gęsta połowę wyłożyłam do miseczki, na to wyłożyłam mus jagodowy (mały słoiczek ok. 100 g) a na to delikatnie pozostałą część kaszki. Odstawiłam do wystygnięcia.


7 komentarzy:

  1. O jacie, aż jestem głodna! Wygląda cudownie <3

    OdpowiedzUsuń
  2. pysznie nadziana, przemyciłaś trochę lata, gdy za oknem mróz ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. ale narobiłaś mi apetytu na manną i to wypasioną!

    OdpowiedzUsuń
  4. ten mus <3 zapraszqm! http://iluminatium-mundi.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  5. Wygląda wspaniale !! :) Nie pamiętam kiedy ostatni raz jadłam kaszę mannę i aż mnie naszło na takie coś, mimo że przed chwilą skończyłam jeść jaglankę :P

    OdpowiedzUsuń