Kokosowa ryżanka z pomarańczą.
Pomarańczę (1 duża) obrałam i pokroiłam na mniejsze kawałki. Płatki ryżowe (30 g) ugotowałam na mleku sojowym (1 szklanka). Po ugotowaniu dodałam wiórki kokosowe (2 czubate łyżki), jagody goji (1 łyżka) i orzechy nerkowca (garść) i dokładnie wymieszałam. Zjadłam z pomarańczą.
Nie wiem jak dla was, ale dla mnie pomarańcze są zwiastunem zbliżających się świąt <3
Dla mnie tak samo- pomarańcze i mandarynki <3 Idealne grudniowe śniadanie ;-)
OdpowiedzUsuńdokładnie, najlepsze pomrańcze są na święta! :)
OdpowiedzUsuńSmacznie wygląda :)
OdpowiedzUsuńo tak, ten zapach i smak od razu przypomina o tym, że idą święta :)
OdpowiedzUsuńpiękny kubek!