~43. Kokosowa ryżanka z pomarańczą.


Kokosowa ryżanka z pomarańczą.


Pomarańczę (1 duża) obrałam i pokroiłam na mniejsze kawałki. Płatki ryżowe (30 g) ugotowałam na mleku sojowym (1 szklanka). Po ugotowaniu dodałam wiórki kokosowe (2 czubate łyżki), jagody goji (1 łyżka) i orzechy nerkowca (garść) i dokładnie wymieszałam. Zjadłam z pomarańczą.



Nie wiem jak dla was, ale dla mnie pomarańcze są zwiastunem zbliżających się świąt <3

4 komentarze:

  1. Dla mnie tak samo- pomarańcze i mandarynki <3 Idealne grudniowe śniadanie ;-)

    OdpowiedzUsuń
  2. dokładnie, najlepsze pomrańcze są na święta! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. o tak, ten zapach i smak od razu przypomina o tym, że idą święta :)
    piękny kubek!

    OdpowiedzUsuń