~55. Ryżanka z wiśniową frużeliną.


Ryżanka z wiśniową frużeliną

Płatki ryżowe (40 g)  ugotowałam na mleku sojowym (1 i 1/2 szklanki). Pod koniec gotowania dodałam starte jabłko (1), nasiona słonecznika (2 łyżki) i wiórki kokosowe (2 łyżki). Wszystko dokładnie wymieszałam. Zjadłam z porcją frużeliny wiśniowej, która została mi od wczorajszego robienia "sernika".


Szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia marzeń :) !!

4 komentarze:

  1. ile bym dała, żeby teraz zjeść takie wisienki w owsiance! :)
    Szczęśliwego Nowego Roku! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. ta frużelina wygląda tutaj przepysznie, musiała cudownie pasować do tej ryżanki ;) no i tobie tez życzę wiele szczęścia w nadchodzącym roku!

    OdpowiedzUsuń